Poortopeners


VG Deurtechniek levert en plaatst poortopeners voor alle modellen nieuwe en bestaande schuif- en draaipoorten. Onze poortopeners staan garant voor jarenlange continuïteit en betrouwbaarheid. Wij leveren uitsluitend conform de laatste veiligheids en kwaliteitsnormen.

VG Deurtechniek levert en monteert poorten en poortopeners voor zowel nieuwe als bestaande draaipoorten. Ons leveringsprogramma omvat een groot scala aan openers met elektromechanische aandrijvingen.

Tevens leveren en monteren wij poorten en poortopeners voor zowel nieuwe als bestaande schuifpoorten. Ons leveringsprogramma omvat een groot scala aan openers voor schuifpoorten waardoor wij altijd een aandrijving hebben die geschikt is voor uw poort.


Comfort 850 S | 851 S

Sterk. Geluidsarm. Veilig.
De sterke aandrijfsystemen zijn in een elegante aluminium behuizing ondergebracht.
Daarmee worden zij onopvallend in het hekwerk opgenomen. Opvallend bij deze aandrijvingen is de uiterst geluidsarme en gelijkmatige loop.
Battery back-up als noodstroomsysteem

Bij een stroomuitval wordt de controle overgenomen en wordt gegarandeerd dat de deur ook dan tijdelijk geopend en weer gesloten kan worden. De battery back-up kan naar behoefte achteraf als toebehoren steeds verder uitgerust worden.

NIEUW. Alle aandrijvingen zijn indien nodig met een batterij backup systeem (noodstroom) uit te breiden:
- Voor schuifhekken: tot max. 8 m
- Hekgewicht: tot max. 400 en 800 kg
- Trek- en drukkracht: 400 en 800 N
- Loopsnelheid: tot 180 mm/sec. te programmeren
- Openingstijd: ca. 22 sec
- Netspanning: 230 V
- Optionele battery back-up ter energievoorziening bij stroomuitvallen
- Varianten: battery back-up 400 met 4,5 Ah en battery back-up 700 met 7,2 Ah